Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Osmý díl StarDance VII je za námi a fanoušci smutní. Místo Lukáše Tydýta Pavláska, který spíš pochoduje, než tančí, a podle mnohých měl vypadnout už před samotným vysíláním soutěže, se první prosincovou sobotu rozloučil s oblíbenou taneční šou moderátor Leoš Mareš (47). Ten se přemáhal, aby nevypadal zklamaně, tak mu záleželo na tom jít dál! Hlasujte v anketě na konci článku, zda s jeho vyřazením souhlasíte.

Leoš se před samotným začátkem StarDance pasoval na totálního outsidera, zuřivě ale trénoval mnohem víc, než musel, a snad každý víkend překvapoval, jak moc do tréninku dává. Dokonce sekl se zhýralým životem, úspěchu podřídil absolutně všechno. Byl takovým černým koněm soutěže. Snům o finále je ale konec.

Radují se naopak kromě Pavláska Marie Doležalová s Jitkou Schneiderovou (téměř jistá adeptka na finále) nebo Radek Banga.

Všichni ve studiu na Barrandově vstali a Marešovi tleskali. Opravdu všechny překvapil tím, jak dřel!

„Vypadli jsme zaslouženě, protože ostatní páry tančily lépe a Lukáš Pavlásek byl vtipnější,“ prohlásil pokorně Leoš.

„Musím se omluvit Katarině, že jsem nedokázal tance natrénovat lépe a nedostal ji do finále. Děkuju jí a děkuju České televizi, že ve mně zažehla oheň a snahu učit se dál,“ dodal dojatě.  „Já ti děkuji, že jsi mi dovolil tě změnit. Konečně jsi někoho poslouchal,“ řekla smutnému kolegovi tanenční partnerka Katarina Štumpfová.

Souhlasíte s tím, že ze StarDance měl vypadnout Leoš?
Ano
16,5 %
Ne
83,5 %
Celkem hlasovalo 130125 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám