Hlavní obsah
Článek

Nezadělává své ratolesti na nějaký problém do budoucna? Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vyrazila na mikulášskou akci s dcerou úplně stejně oháknutá. Obě měly boty na podpatku, černé punčochy, sukýnku, koženou bundu i rohy. Nastala však situace, kdy Claudia ještě maminku napodobit nemohla. Mrkněte na fotky!

„Stejný outfit máme poprvé, rozhodně tak stejně oblečené nechodíme pořád. Claudinka si to tak přála, je to vtipné. Je ve věku, kdy adoruje maminku. Samozřejmě brzo to skončí, ale do té doby si to hodlám užít,“ brání nápad vyjít si stejně oháknutá jako dcera Kristelová.

„Obávám se, že stejně bude i povahově mojí kopií. Předpokládám, že se objeví názory, že to je infantilní, aby žena v mém věku nosila takovu sukýnku, ale je mi to jedno. Mám pětiletou dceru, která žije v pohádkovém světě a nevidím důvod, proč si s ní nezahrát na čertici,“ stojí si za svým.

Její škvrně prý věří stále na všechny pohádkové bytosti.

„Claudia sežere všechno. Věří v Ježíška, čerty, víly, myslím si, že to je až na hranici. Tuhle mi přišla úplně vyšokovaná ze školky s tím, že jí někdo vysvětloval, že čerti nejsou. Dorazil tam čert a z pytle mu koukaly nohy panenky, aby to vypadalo, že nese dítě. Jediná ze školky tomu věřila má dcera a snažila se děcko zachránit. Bála se, že udusí,“ směje se moderátorka, kterou jsme potkali na mikulášském otevření showroomu s vozy známé české automobilky v Praze na Strahově. Jaká je vůbec řidička?

„Žádný průšvih jsem ještě za volantem neměla. Jediné, čeho jsem se dopustila, jsou dvě pusinky na přechodu. Stalo se to tak, že jsem si psala s nějakým frajerem a ťukla jsem auto před sebou. Nešlo to ani na pojišťovnu. Jinak jezdím pomalu. Jsem vyděšený řidič a jezdím šedesátkou. V rychlém pruhu na dálnici,“ dodala ve vtipu Katka.

Reklama

Další články

Načítám