Hlavní obsah
Článek

Mottem čtvrtečního večera v jednom pražském kasinu byla sice nahota Elišky Bučkové a Ivany Jirešové v amazonském pralese, zraky všech se ale upíraly hlavně k moderátorce nováckých Televizních novin Lucii Borhyové (46). Jako by snad nedávno nepřišla o přítele a otce své dcery Michala Hrdličku. Lucka vypadá senzačně, pochlubila se dokonalými křivkami ve zlatých minišatech. Mrkněte do fotogalerie!

Borhyová byla moderátorkou křtu diáře z Expedice Amazonie 2015, v němž je spousta odvážných aktů Elišky a Ivany. Sama se na práci ohákla opravdu luxusně. A protože v poslední době výrazně zhubla, pánové na ní mohli oči nechat.

A přestože šlo hlavně o luxusně placený kšeft, Lucie ani po na události nabitém programu neutíkala hned za dětmi, ale bavila se s hosty. Krmila se vzájemně s Karlem Vágnerem smaženými červy a kobylkami.

„V Thajsku jsem neměla odvahu zkusit to. Bála jsem se, ale tady nic nehrozilo. Nebylo to tak hrozné. Červ chutnal jako oříšky. Jen tu hlavičku bych vidět nemusela,“ smála se Borhyová.

S tou Super.cz natočil i dvě reportáže, které vám brzy přineseme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám