Hlavní obsah
Článek

Patří mezi naše největší oblíbence. Doslova si na nich ulítáváme. Milujeme jejich hebkost, měkkost i designy v barvách, které frčí. Šmrncovní elegáni, exotičtí šviháci i jemní romantici. 5 mamánků z Cunami.cz. Kterého si s 58% slevou ulovíte vy? Bacha, sklady už jsou skoro prázdné!

Exotické vlnobití

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když se Berenika Saudková vytasí v jednom ze svých extravagantních modelů, má to většinou pořádnou šlehu, ale extravagance v ložnici, to je jiná. Pojďte na ni rafinovaně s povlečením z mikrovlákna Oshikango. V posteli to rázem bude pořádná džungle. Se svým Tarzanem si tu užijete pěkně divoké noci.

V tomhle spí i Ježíšek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zatímco Santa už jezdí s kamionem Coca Coly a cpe se v televizi mezi naše oblíbené seriály, Ježich ještě vyspává, jinak by ho už dávno chytla vánoční neuróza. A které povlečení je jeho oblíbené? Prý nedá dopustit na Athy. V jemnosti ho nikdo nepředčí a díky červeno-hnědému vzoru s bílým akcentem ho perfektně naladí na vlnu adventní atmosféry. Naladíme i vás na 58% slevu?

Jarní závan do ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doléhá na vás deprese, že ještě nemáte všechny dárky a při pomyšlení na štědrovečerní večeři s vaší tchýní vám vstávají vlasy na hlavě? Tak to chce vzpruhu. Skočte si do postele s pastelovým povlečením Hardap z 100% bavlny. Jeho jarní barvičky ve vás rozpučí optimistickou náladu a chtíč, díky kterému to s partnerem pořádně rozparádíte. I připálené cukroví bude zapomenuto.

Nemá vás kdo zahřát?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svařáčky a čaje nejsou zrovna nejlepší společníci. Toužíte spíš po teplém objetí? Vykašlete se na paže toho dřevorubce, který si při sexu ani nesundá ponožky. Stejně zůstane vždy jen na noc. Ten pravý je Gustavia. Povlečení z flanelu, které vás spolehlivě zahřeje ve dne i v noci. Doslova svádí k zachumlání. Fakt nekecáme. Vsaďte na něj s 58% slevou!

Pro něžné slečinky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jeden romantik na konec. Sice vám nepřinese květiny a nepodrží vám dveře, za to se s ním v posteli nikdy nebudete nudit. Bude vás laskat svými hebkými doteky a navíc je to pořádný krasavec. Obléká se do bílé s šik fialovými vzory. Je tak sladký, že ho budete mít chuť svléknout na prvním rande. Představujeme vám šviháka Gorinchema. Pozvete si ho domů?

Další články

Načítám