Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Stárnutí pleti a přibývající vrásky lze řešit i bez pomoci plastické chirurgie. Česká věda přinesla světu unikátní přírodní látku, která se stala základem krémů Pyratine se silnými proti-stárnoucími účinky. Ty si zamilovaly i hollywoodské hvězdy. Objevte krásu mladistvé pleti i vy.

Z Česka až do Hollywoodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tým vědců z Laboratoře růstových regulátorů v Olomouci objevil speciální látky ze skupiny cytokininů se silnými proti-stárnoucími účinky. Na tyto látky, které dokáží likvidovat volné radikály a pronikají hluboko do kožních buněk, byly přijaty dva mezinárodní patenty. Vznikla účinná látka Pyratine, která se stala základem unikátních krémů Pyratine. Ty si během dvou let od uvedení na americký trh oblíbily rovněž Hollywoodské hvězdy.

Pyratine redukuje i hluboké vrásky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné zlepšení textury pleti již během prvních dní používání nepotvrzují pouze Hollywoodské celebrity, ale tisíce zákazníků napříč světem a hlavně americká FDA (úřad pro kontrolu potravin a léčiv). U krémů Pyratine byly navíc prokázány proti-zánětlivé účinky a pozitivní vliv na obnovení přirozené ochranné funkce kůže. Testy rovněž prokázaly, že Pyratine dosahuje lepších výsledků než Renova, tedy v USA dříve jediný oficiálně schválený produkt proti stárnutí pokožky. Nyní jsou dva. Renova a Pyratine.

PyratineXR pomáhá proti růžovce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine prokázaly dále vynikající účinnost v boji proti růžovce. Látky v něm obsažené redukují zarudnutí a kožní léze. Studie Kalifornské univerzity prokázala snížení zarudnutí tváře o 42% během 14 dní používání a dokonce 67% na konci 12. týdne pravidelné aplikace. Řada krémů PyratineXR je velmi účinná také v boji s akné (platí i pro mikrocystické akné).

Také Češky milují Pyratine

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krémy Pyratine sbírají pozitivní ohlasy a recenze nejen v Hollywoodu, ale velmi oblíbené jsou také v Česku. Eva například o Pyratinu napsala: „Podle mé zkušenosti je krém výborný. Mám citlivou pleť, takže spoustu krémů i dražších nemohu používat. Pro mne je velikou výhodou i to, že krém je pouze jeden (noční + denní). Krém začala používat i moje dcera a je také velice spokojená.“ Za zmínku stojí i to, že na portálu Heureka.cz se oficiální eshop Pyratine Česko chlubí 100% zákaznickou spokojeností.

Další články

Načítám