Hlavní obsah
Článek

Nebýt toho, že s kapelou Kabát opět získali Zlatého slavíka, o Pepovi Vojtkovi (58) bychom v posledních měsících moc nevěděli. Měl zpívat v Draculovi i v Mýdlovém princi, oba projekty ale vzdal. "Měl jsem práci s kapelou a užíval jsem si volna s rodinou," vysvětlil nám Pepa, který se ovšem vrací do obnoveného muzikálu Angelika jako Joffrey de Peyrac. "V mém věku už by to bylo o infarkt, abych to všechno zvládl, takže jsem pracovní věci zredukoval," dodal.

Když už zmínil věk, zajímalo nás, zda se o sebe tedy jako čerstvý padesátník víc stará. "Nebudu hrát žádného machra, jsem na sebe opatrnější. Jak se říká, už se kácí v našem lese, a je to nemilé. Umírají kolegové a kamarádi, velcí kamarádi, a je mi to zaprvé líto, a zadruhé bych je nerad následoval," svěřil. "Asi je tam hezky, když je odtamtud nikdo nevrátil, ale chtěl bych si ještě užít tohoto světa," dodal.

"Hlídám se. Ale já jsem nikdy, kromě dob těch začátků, když se nám rozjížděla kariéra a šli jsme do toho naplno, nebyl žádný velký chlastač, hulič nebo poživatel drog. Život si užívám, dám si nějaké vínečko, v jídle jsem zastáncem takové české zdravé kuchyně, jako je vepřové, ale chodím pravidelně na kontroly k doktorovi, protože není čas na hrdinství. Každý rok zajedu ke svému doktorovi do Teplic, který mi nabere krev a udělá nějaké testy. Vždycky je lepší zjistit vše dříve než později. Teď mi zrovna minulý týden volal a první slova byla: ‚Je to dobrý, můžete chlastat!‘ " uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám