Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Yvettu Blanarovičovou (60) jsme minulé dva roky v Česku moc nevídali. Sama přiznává, že to bylo kvůli soukromému životu, teď se ale snaží skloubit soukromí i s prací a vrací se na česká pódia. Už má za sebou premiéru muzikálu Pokrevní bratři v Uherském Hradišti a začíná zkoušet roli Contoire v muzikálu Angelika, který se bude od února znovu uvádět v Divadle Broadway v Praze.

Právě na představení díla, které se kvůli značným finančním nárokům v Praze několik let neuvádělo, jsme se s Yvettou potkali. A potěšilo nás, že nezměnila styl oblékání a opět oslňovala v mini a topu s dekoltem, který odhalil její záviděníhodné vnady. "Usoudila jsem, že je čas, abych si ve svém soukromí a vůbec v životě udělala mírný pořádek, a zase jsem do toho naskočila," řekla nám.

"Žiju neustále jako mašina z TGV a poučilo mne to, že se vlastně vůbec nic neděje, když člověk na nějaký čas upřednostní něco jiného před prací, je to moc fajn," míní. "Nic se nestalo a teď je to v rovnováze," je přesvědčená.

I když dala na nějaký čas přednost soukromí, rozhodně se jen neválela ani nepřejídala, takže figuru má pořád úžasnou. "Vím, že budu podepisovat smlouvy a jaké role by to měly být půl roku i rok dopředu, tak si to nemůžu dovolit. Jím jako mládě dinosaura, ale metabolismus mi pořád dobře funguje. Až přestane, bude to průšvih. Ale musím na sobě makat. Každé ráno je to jóga a strečink, abych protáhla to svoje tělo. Ale baví mě to," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám