Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslouchat rady kamarádek se leckdy nevyplatí. Takhle Agátě Prachařové (38) řekly, že bude úplně v pohodě, když si vezme top jen o trochu delší než po zadek a k němu punčocháče místo kalhot. Na luxusní akci v muzeu diamantů se necítila moc ve své kůži. Místo toho, aby všichni sledovali šperky za více než milión a půl, které na sobě měla, koukali, kdy se jí top vyhrne a ukáže ještě víc než stehna.

"No, v kalhotách bych se asi cítila lépe, ale zase aspoň není taková zima, tak silonky stačily, a ještě mi říkáte, že jsem trochu zhubla, tak jsem ráda," smála se Agáta, která se chlubila vypůjčeným peřím a na krku předvedla diamantový náhrdelník za milión dvě stě tisíc korun, který doplnila náušnicemi v poloviční ceně.

Sama má od svého muže Jakuba Prachaře (40) ovšem také velmi drahý šperk. "Je to zásnubní prsten, dokonce jsem byla u toho, když ho kupoval, částku ale říct nemůžu, protože kdyby to věděla moje máma, tak mě zabije," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám