Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před půl rokem se rozešla s hokejistou Jiřím Jelínkem, ale už není sama. Exmanželka Daniela Hůlky (55) a Pepy Vojtka (58), s nímž má syna Matyáše, Libuše Vojtková je dva měsíce opět zamilovaná. Novým partnerem bývalé tanečnice je herec Zdeněk Rohlíček, syn filmové Popelky Evy Hruškové.

Novým přítelem se přišla pochlubit na otevření muzea diamantů a zářila více než půjčený náramek za milión korun, který měla na ruce. "Cítím, že tentokrát by to snad už konečně mohlo vyjít. Zdenda si rozumí i s Matyášem, ale to si vlastně rozumněli všichni moji partneři. A vlastně víc než se mnou," smála se Libuška.

Ta se svými ex vychází dobře, na akci se dokonce potkala s Marianem Vojtkem (51), s nímž prožila roční vztah. "S Pepou se vidíme dvakrát týdně, když si vyzvedává syna, Dana jsem neviděla už dlouho. Byl pořád zavřený v lese," krčila rameny.

S novým partnerem ještě nebydlí, to je prý brzy. "Ale je to fajn, máme spoustu společných známých a teď je kvůli mně víc v Praze. Měl totiž angažmá v divadle v Plzni a teď je na volné noze," dodala o partnerovi, kterému je stejně jako jí pětatřicet.

Reklama

Další články

Načítám