Hlavní obsah
Článek

Rodiče náctiletých českých holčin by měli zbystřit. Pokud ještě o tomhle klučíkovi neslyšeli, brzo se to může změnit. Mezi idoly řady mladých slečen totiž začíná patřit tenhle sladký chlapec říkající si Timmy White, jenž zpívá procítěné songy o lásce. Teď natočil smutný song Neodcházej, a když se objeví na obraze a hodí kukuč do kamery, jeho často ještě školou povinné fanynky padají do mdlob. Podívejte se na video.

Tento mladík začínal na internetu přezpíváváním slavných anglických hitů, kterými získal spoustu příznivkyň a dnes už má na sociálních sítích čtyři sta tisíc dívek, které pozorně sledují jeho tvorbu.

Před časem se rozhodl šlápnout do kariéry a tak s českou Barbie, bloggerkou Natálkou Myslivcovou, natočil videoklip, v němž se k sobě tulí v posteli.

„Písnička je o klukovi, který chce dostat svou holku zpátky. Trápí se, vzpomíná na ni a na to, co spolu zažili. Mám podobnou zkušenost, takže jsem si sám písničku oblíbil a zpěv šel přímo ze mě. Sedí ke mně,“ řekl nám sedmnáctiletý zpěvák, který už má opravdu slušnou fanynkovskou základnu.

„Píše mi neustále hodně holek, že by se chtěly sejít. Je to jako lavina, jsem zavalený zprávami. Ale vážím si toho. A často se mi stává, že po mně chtějí podpis, když jdu po Praze. Internet má opravdu obrovskou sílu,“ přidává k dobru mladík.

Některé z těch, které se do něj zbláznily, nelibě v klipu nesou přítomnost Myslivcové a za to, že se muchluje s jejich idolem (o polibcích nemluvě), by snad vraždily.

„S Naty si moc rozumíme. Je to opravdu fajn holka. Sedli jsme si a celé natáčení prosmáli. A přitom je videoklip plný smutných scén, takže to bylo trošku náročnější,“ prozradil hoch, který se v civilu jmenuje Tomáš Chudoba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám