Hlavní obsah
Článek

Fanoušci známého rappera Kanyeho Westa (46) byli na koncertě v norském Bergenu svědky trapné situace. Během skladby All Of The Lights totiž zpěvák nešťastně zakopl, zapotácel se a spadl z pódia. Za chvíli se ale zase objevil a pokračoval ve své show, jakoby se nic nestalo.

Westovy koncerty jsou vždy nabité energií a vibracemi, tentokrát však byla energie příliš vysoká. Kanye se snažil udělat co největší dojem, ale v zápalu zpěvu a tance se nedíval pod nohy a zřítil se k zemi.  Na pár sekund ho nebylo ani vidět ani slyšet. Vrátil se ale jako opravdový profesionál a pokračoval bez jakýchkoliv komplikací.

Na choreografiích Westových koncertů se podílí tanečník a choreograf Yemi A.D. S americkou hvězdou začal Yemi spolupracovat, když Kanye natáčel film Runaway, kterým doprovodil svou poslední desku My Beautiful Dark Twisted Fantasy z roku 2010. West si pak českého umělce pozval do USA. Připravili spolu například vystoupení na cenách MTV nebo ve slavné, pořadu Saturday Night Life.

Yemi se nechal slyšet, že spolupráce funguje a doufá, že to tak vydrží. Pracovat se slavným hudebníkem, který je známý svým velkým egem, ale není vždy jednoduché.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám