Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaatřicetiletý uruguayský fotbalista Diego Forlán je v těchto dnech s rodinou v Miami na Floridě. Manželka by si jej určitě měla pořádně hlídat, jelikož koutkem oka se na svalnatého sportovce jistě podívá i spousta přítomných dam. Forlán, jenž hraje za španělský tým Atlético Madrid a uruguayskou reprezentaci, má tělo jako vytesané z kamene. I David Beckham by možná mohl závidět.

Forlán je tak další známou osobností, která zavítala nepříliš originálně na svou dovolenou právě do Miami. V posledních týdnech by se tam fotbalista mohl potkat například se zpěvákem Ricky Martinem a jeho přítelem Carlosem či herečkou Cameron Diaz, jež předvedla, jak senzační postavu má i v osmatřiceti letech. V Atlantiku se koupala i extrémně vnadná modelka Coco, které bylo v miniaturních bikinách vidět téměř vše a nebo krásné čokoládové zpěvačky Ciara či sexy Rihanna.

Forlán měl téměř předurčeno, čím se bude v dospělosti živit. Narodil se totiž do fotbalistické rodiny. Jeho tatínek i dědeček byli rovněž vynikajícími hráči, kteří reprezentovali svou zemi. Diego Forlán je dvojnásobným vítězem španělské trofeje Pichichi pro nejlepší střelce a rovněž dvakrát získal evropské ocenění Zlatá kopačka.

Reklama

Další články

Načítám