Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bez diskuse si před pár lety titul nejkrásnější české dívky zasloužila! Modelka Eliška Bučková (34) je jednou ze dvou hlavních tváří nového kalendáře, kvůli kterému se s partou vydala do amazonského pralesa. A tam tahle jindy stydlivka odhodila zábrany a ukázala, proč ji muži zbožňují. Možná naposled! Mrkněte na snímky ve fotogalerii.

„Na Expedici Amazonie 2015 jsem se vydala proto, abych si sáhla na dno svých možností a překonala samu sebe,“ řekla Super.cz Eliška, která týden trávila ve společnosti Ivany Jirešové, fotografa Jakuba Ludvíka a hlavně Jakuba Vágnera (42). A protože nedávno oznámila, že už nebude chodit přehlídky v odvážném spodním prádle, podobné fotky, jako ty na konci článku, už od ní také těžko můžeme čekat.

Na Vágnera se Bučková musela stoprocentně spolehnout, protože ani na záchod nemohla jít do největšího lesa světa sama. Všude okolo číhala asi miliarda zvířátek, která na ni měla chuť. „Pokud člověk nerespektuje přírodu, může se mu to zle vymstít. Může zaplatit i životem,“ varoval už před odletem cestovatel.

„Docela nepříjemný problém na všech podobných výpravách je samozřejmě obtížný hmyz. Obě dámy byly poštípané od hlavy k patě, Elišku navíc podrápal kajman, ale nejde o nic vážného, a tak jsem rád, že se mi podařilo splnit svůj slib a všechny jsem dovezl zpátky do Čech v pořádku,“ chlubí se Kuba.

Reklama

Další články

Načítám