Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by přivolala svého největšího strašáka... Jen co se Kylie Jenner (26) v nejnovějším rozhovoru pro magazín Interview svěřila, že je její největší noční můrou, že se ráno probudí a dočte se o sobě něco nehezkého na internetu, už se tak děje. Na přetřes se navíc dostala u svých fanoušků, kteří jí houfně vzkazují: „Nakrm své psy!“

Vše se seběhlo poté, co Kylie sdílela na svých stránkách video svých čtyřnohých kamarádů Bambiho a Normana, s nimiž se tak ráda a často fotí. Fanoušky znepokojuje, že pejskům plemene italský chrtík jsou na posledních záběrech znatelně vidět žebra a kosti a neváhali to jejich majitelce v komentářích náležitě vytmavit. Neobměkčí je nejspíš ani tvrzení amerického svazu chovatelů, že jedinci této rasy mají být hubení.

Losangeleská liga na ochranu zvířat potvrdila, že už zaznamenala několik stížností a podnětů ke kontrole zvířat v domě Kylie Jenner. Někteří dokonce neváhají benjamínka rodiny osočovat z týrání zvířat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám