Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anna Polívková (45) se poprvé představí divákům v Divadle Na Jezerce. Oblíbená komediální herečka pilně zkouší novou komedii Evžena Bočka Poslední aristokratka, kterou režíruje Arnošt Goldflam.

Na divadelních prknech Polívková předvede i své taneční umění, díky němuž vyhrála po boku svého současného přítele Michala Kurtiše taneční show StarDance. Nožky však neroztančí s Michalem, jak je zvyklá, ale po boku hereckého parťáka Michala Kerna.

Polívková však byla pod bedlivým dozorem, protože Kurtiš má v divadle na starosti pohybovou spolupráci.

„Na nabídku zahrát si v téhle komedii jsem kývla s velkou chutí. Je to velice vtipná inscenace o tom, co všechno je člověk schopen udělat, aby zachránil svůj hrad a svoji historii. Já hraji Marii Kostkovou z Kostky, která se vrací s rodiči z emigrace na svůj zámek v Čechách a kromě sídla vyfasuje i zpátečnického kastelána, hypochondrického zahradníka a třeba i kuchařku, která si ráda cvakne a občas to s tím popíjením přežene. Prostě Poslední aristokratka je plná komických situací,“ prozradila Polívková, jež si pochvaluje i spolupráci s Arnoštem Goldflamem. A přízeň je to oboustranná.

„Já jsem samozřejmě Aničku viděl hrát několikrát a myslím si, že se po Bolkovi potatila. Umí pointovat i improvizovat a zvládá svižně reagovat. Je dobře, že je tu s námi. A je dobře, že v komedii vystupují i další skvělí herci jako třeba zdejší principál Jan Hrušínský a Miluše Šplechtová, kteří hrají Aniččiny rodiče, ale třeba i Petr Pelzer, Martin Sitta, Denisa Pfauserová, Kristýna Hrušínská a další," pochvaloval si spolupráci v divadle Arnošt Goldflam. Premiéra hry se koná 7. prosince před vyprodaným hledištěm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám