Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Eva Perkausová (30) je dnes mladá decentní dáma, která se sice ještě nedávno prezentovala především svými přednostmi, ale v poslední době se snaží být serióznější. Taková rozhodně vždycky nebyla. Podívejte se na její úplně první filmovou roli, v níž hrála přisprostlou holčinu, která byla luxusním přívěškem prachatého mafiána!

Ve scéně z Kameňáku 4 z roku 2013 přijede ohromným auťákem s prachatým přítelem Džoržínem k Vincentu Navrátilovi. S tím si mafián vyřizuje cosi ohledně kšeftů, načež své holčině, která ho doprovází jako poslušné koťátko, přikáže, aby odjela. Blondýnka ale vystoupí a inteligentně si zabouchne dveře od bouráku, načež bezelstně pronese větu, v níž zmíní sprostý výraz pro dámské přirození.

Už tehdy filmaři jako by předurčili pohledné slečně další osud, však se také od doby, kdy je mediálně známá, nehovoří o ničem jiném než o tom, že má slabost pro starší a ne zrovna chudé muže. Sám Džoržíno byl v Kameňákově asi velká ryba, ale rozhodně ne tak velká, jako jeho představitel, který má několik kasín a byl by možná pro Perkausovou i v reálu ideální partií.

„Tu scénu jsme museli točit asi desetkrát. Ale nejen kvůli Evě, tak to zkrátka u filmu chodí. Hlavně jsme ale chtěli, aby ten vtip dobře vyzněl,“ řekl Super.cz představitel Džoržína Pavel Pásek, který čtyřku filmové komedie (mimochodem pátý díl, Vánoční Kameňák, právě míří do kin), také produkoval.

„Už si ani nevzpomínám, jak se ve filmu Eva objevila. Ale chvilku jsme pak spolu spolupracovali i v rámci propagace kapely Walda Gang. Fajn holka,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám