Hlavní obsah
Článek

To jsou ale krásné české holky krev a mlíko! České modelky se svlékly do spodního prádla a u luxusních aut pózovaly pro charitativní kalendář Bohatý sirotek. Pomáhají hned několika dobrým věcem. Jednak zajistí financování studia dětem z dětských domovů, navíc ale pomohou i krevnímu oběhu mnoha pánů. Mrkněte do galerie na opravdu pěkné fotky slečen, mezi nimiž nechybí ani hvězda Ulice Barbora Mottlová (37) či finalistka letošní České Miss Karolína Humečková!

Herečka a modelka Bára Mottlová, známá například i z jedné hudební televize coby česká Pamela, se evidentně za svůj objemný hrudník nestydí. A rozhodně není sama. Před objektiv fotografa Josefa Charváta si stouplo hned několik dívek, aby pomohly dobré věci. A skvěle udělaly!

Kalendář má podtitul Když cesta je cíl. Charita Bohatý sirotek chce dětem vyrůstajícím v dětských domovech pomoci v dalším vzdělávání, neboť tvrdí, že jim tím vytváří lepší prostředí pro růst a mnohem lepší startovní pozici do života.

Mimochodem, při křtu kalendáře nechyběly další vnadné dámy, například moderátorka Primy Veronika (Sasková) Farářová a zpěvačka Dannie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám