Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26), o níž se hovoří jako o jedné z nejvlivnějších teenagerek současnosti, absolvovala další focení. A tentokrát bylo dost bizarní. Na stránky magazínu Interview ji stylizovali do podoby panenky, což si vyžádalo i pár netradičních opatření.

Kylie se s originálním stylingem pop-artového umělce Allena Jonese postavila před objektiv Stevena Kleina. Fotografie benjamínka slavné rodiny včetně rozsáhlého rozhovoru se staly součástí dvojčísla pro měsíce prosinec a leden. Na svém Instagramu Kylie prozradila, že vzhledu živoucí panenky dosáhla pomocí lepenky, kterou jí vytáhli tváře směrem dozadu.

V rozhovoru navíc Kylie otevřeně promluvila o negativech vlastní slávy. „Snažím se v průběhu celého toho procesu neztratit některé součásti sebe samé, protože o některé už jsem přišla. Jako například o své mládí. Někdy si přeji být jen dítě a dělat normální věci jako moji vrstevníci. Ale zároveň je to celé i požehnání,“ mísí se v dospívající dívce pocity.

„Každé ráno vstávám s větší úzkostí. Nevím proč, asi mám problém. Probouzím se mezi sedmou a osmou s tím, že o mně něco nehezkého napsali a musím to jít zkontrolovat. Moje nejhorší obava je, že se probudím a najdu o sobě na internetu něco špatného,“ svěřila přítelkyně rappera Tygy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám