Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) se dostal do pořádného křížku se svojí bývalou manažerkou Michaelou Kocourkovou. Ta Hůlku napadla, že jí dluží peníze za mobilheim, který zpěvákovi teď stojí na zahradě. „Dluží mi 370 575 korun," řekla Kocourková s tím, že celou věc předala právníkům.

Dnes už bývalá manažerka Hůlky zašla dokonce tak daleko, že mu nechala odtáhnout auto, které bylo napsáno na její firmu. "Řekla jsem si, že mu vezmu alespoň něco. Povolala jsem ochranku a ta vůz odtáhla. Prokázala jsem, že jsem majitelkou auta, tak nebylo co řešit. Dan mi teď musí vrátit od vozu ještě klíče,“ řekla Blesku Kocourková.

Co na to zpěvák? Ten se reakci manažerky, se kterou ukončil spolupráci před více jak měsícem, nestačí divit. Mobilheim je zapsaný na jeho jméno a Super.cz ukázal také kupní smlouvu.

"Jediné, co je pravda, je to, že slečna Kocourková je opravdu mojí bývalou manažerkou. Měli jsme spolu jen pracovní a přátelský vztah a bohužel došlo k tomu, že se do mě nepříčetně zamilovala a rozhodl jsem se tedy naši spolupráci ukončit," prozradil Super.cz Hůlka.

"Nebylo to dobré ani pro jednoho z nás. Myslel jsem si, že to proběhne v klidu a přátelské dohodě, ale bohužel došlo na slova, která mi vždycky říkal tatínek, a to že zhrzená ženská je horší než stádo rozzuřených býků," řekl Hůlka, který už má nový management, zastupuje ho producentka Ema Krahulíková, a zvažují na Kocourkovou trestní oznámení.

"Zvažujeme trestní oznámení na slečnu Kocourkovou pro pomluvu a poškození dobrého jména Dana Hůlky," dodala Krahulíková, která produkuje také připravovaný muzikál Sibyla, ve kterém Hůlka ztvární hlavní mužskou roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám