Hlavní obsah
Článek

Když jsme po křtu její knižní prvotiny, deníkových záznamů s názvem P.S., označili herečku Aňu Geislerovou (48) jako spisovatelku, trochu se bránila. "Slovo spisovatelka bych nepoužívala, spíš autorka. Je to zvláštní transformace, že něco, co si vymyslíte v hlavě, se opravdu uskuteční. Tenhle proces vlastně už znám z Pietra Filipi, když jsme dělali šaty. Je to krásný pocit, když můžete zhmotnit svoji myšlenku. Každému doporučuji tvořit a být kreativní," míní herečka.

Aňa má v plánu další dva projekty, nápady na knížky. "Mám v hlavě koncept, že by měly být knihy tři. Bude to trilogie, která na sebe bude navazovat. Věřím, že to zvládnu rychle, snad do roka," je přesvědčená. Ačkoli si herečka střeží své soukromí, v deníkových záznamech je odhaluje, což je u ní celkem překvapivé.

"V tuhle chvíli nemám pocit, že bych něco odhalovala, protože ty texty už vycházely v jednom měsíčníku. Takže jsem se neodhalila o nic víc, protože jsem to každý měsíc odevzdávala s tím, že to bude někdo číst. Trauma to pro mě není, navíc je tam spousta věcí, které jsou úplně vymyšlené a nejsou pravda, věcí, které jsou schované mezi řádky, anebo úplně nudných," míní Aňa.

Geislerová se na křest vyfikla do krásných, dost odvážných, ale zároveň elegantních šatů, pod které si nemohla vzít podprsenku. "Byla to krizová situace, řešila jsem to narychlo a zachránilo mne, že mi z firmy, pro kterou jsem sama navrhovala, přivezli v noci hromadu šatů. A z té haldy jsem vybrala ty nejkrásnější. Ty další pojedou třeba do Brna a do Ostravy, kde budu mít také autogramiády a čtení," prozradila Geislerová, která zároveň namluvila i audioknihu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám