Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Kristýnu Kociánovou si diváci pamatují z Ordinace, kde hrála zdravotní sestřičku Mirku. Teď se na obrazovkách objevuje zase v seriálu Přístav v roli Ivany Braunové, která žije se žárlivým a výbušným Mírou, jehož ztvárňuje herec Václav Jiráček. Ten je režiséry hodně často obsazován do záporných rolí (zahrál si například heparinového vraha). A záporáka hraje i nyní. V jedné ze scén měl dát své herecké partnerce facku, s čímž mu pomohl odborný poradce, protože herečku mlátit doopravdy nemohl. Modřinu pak Kociánové upravili v maskérně.

Natáčení podobných scén není ani pro jednoho z aktérů příjemné. Kristýna Kociánová přiznala, že byla trochu nervózní z toho, jaký bude mít tento obraz průběh. „Byla jsem napjatá, ale do jisté míry i zvědavá, jak si s tou scénou poradíme. Věděla jsem, že je to na Vaškovi. Myslím, že scéna nakonec vyšla dobře, ale jsem ráda, že ji mám za sebou,“ řekla Kociánová.

„Výbušného Míru hraje opravdu velmi věrohodně. Vašek je trochu nevyzpytatelný kolega, myslím v dobrém slova smyslu. Já mu ale věřím. On je velmi zajímavý člověk, osobitý, zkrátka svůj, což se mi na něm líbí a hraje se mi s ním velmi dobře,“ dodává Kristýna.

Herci ze seriálu Přístav se také zapojili do boje proti domácímu násilí. Nechali se nafotit pro kampaň intervenčních center ČR, která se jmenuje Mlčení bolí, s páskou přes ústa. „Já jsem se bohužel ke svým kolegům nemohla připojit, protože jsem měla jiné pracovní povinnosti. A mrzelo mě to, protože právě mé postavy, kterou hraju v seriálu, se toto téma týká,“ míní Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám