Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ta si ale umí užívat života! Herečka Miluše Bittnerová (46), které přezdívají česká Marilyn Monroe, byla tváří otevření nového obchodu s trenýrkami. Na akci se nechala předělat na krutou tmavovlasou dominu a roli si pořádně vychutnávala. A mladí chlapci, kteří jí hráli otroky, se klepali strachy! Mrkněte na video z mobilního telefonu z focení a také do fotogalerie, jak to Miluška rozbalila!

„Byla to krásná role. Nikdy jsem takovou neměla. Ani na jevišti jsem bičík do ruky nedostala, ani v soukromí se mi to nepoštěstilo. Připadá mi docela vtipné, že jsme jen pár metrů od Divadla Gong, kde jsem třináct let hrála všechny ty Gogoly, Molièry, Čechovy a tak, a teď se do stejných míst vracím v takovém kostýmu. Je to paradox,“ smála se Miluška, která modely poplácala i po hýždích a někteří z jejích pohledů měli opravdu velký strach.

„Jednoho jsem se smrtelně vážně zeptala, jestli miluje bolest, úplně zrudl a roztřásl se. Nebylo mu dobře po těle,“ pochlubila se skvělým ztvárněním dominy Bittnerová.

Její předělání na dominu trvalo neVyVolenému Pitymu dvě hodiny. „Šlo o hodně velké líčení. Lepili mi řasy, dávali paruku, ustrojili do tohohle oblečení. Byla to fuška, ale vypadá to skvěle. Prsa mi zvýrazňovat opravdu nemuseli, beru si je s sebou často,“ dodala Bittnerová, která sice krotila mladé samečky, v soukromí jsou jí ale blíž starší pánové. „Zatím probíhají nějaké pokusy, ale nic vážného. Rok a půl jsem single,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám