Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Miroslav Táborský (56), kterého diváci moc dobře znají ze seriálů Místo v životě či Vinaři, se může pyšnit sympatickou manželkou.

O to víc je škoda, že s paní Kateřinou herce ve společnosti vídáme opravdu málokdy. Pokud jde ale o dobrou věc, je téměř jisté, že na tento usměvavý páreček narazíme.

Naposledy se Táborský s manželkou dobře bavili ve StarDance, kde se o víkendu konal benefiční taneční večer. V soutěži se tentokrát nevyřazovalo, ale tančilo s vozíčkáři.

Výtěžek pak putoval na konto nadace Paraple, kterou podporuje i samotný Táborský, jenž se účastní charitativních běhů. Táborský je s paní Kateřinou ženatý už dvaadvacet let (předtím spolu tři roky chodili) a mají spolu dva syny - sedmnáctiletého Radovana a pětadvacetiletého Dominika. Loni se herec musel vypořádat s rakovinou tlustého střeva. Na nádor se naštěstí přišlo včas, byl odoperován a Táborský je zase fit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám