Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Juraj Herz (76) sice už nežije s manželkou Terezou, ale ať už jejich vztah skončil jakkoli, plod jejich dlouholeté lásky je skutečně nádherný. Třiadvacetiletou dceru Annelie vzala maminka Tereza na vernisáž do své galerie a všichni na ní mohli oči nechat. Je ještě krásnější než Tereza zamlada. A přitom se vůbec nežene do světa šoubyznysu. "Povedla se nám, že?," řekla Super.cz pyšná Tereza.

Annelie Herz vyrůstala v Německu, kam její rodiče emigrovali. Sice si jako malá zahrála v několika filmech, ale místo herectví ji zaujala oblast gastronomie. Nedávno dokončila vysokou školu cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství a rok také studovala u Zdeňka Pohlreicha. Vyzná se nejen v jídle, ale je i odbornice na vína. Jejím snem je otevřít si vlastní malou stylovou restauraci.

Půvabná Annelie jako klasická kuchařka samozřejmě nevypadá, ale takový trend už ve světě, snad kromě pořadu, kde vaří "dámy při těle", dávno není. Rodiče doufají, že by se mohla prosadit třeba jako Jamie Oliver v sukních.

Tereza ve své galerii Azeret art galerie na pražském Žižkově pořádá pravidelné výstavy, tentokrát dvou výtvarníků Petra Faltuse a Petra Valhara. Jako bonbónek ještě Jiří Lábus pokřtil nové vydání knihy Nadsamec Alfréda Jarryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám