Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se hvězdička z VyVolených Eva Feuereislová (34) nechala vycpat silikony, je ukázala poprvé úplně se vším všudy bez cenzury! Doteď se chlubila ňadry v přeplněných podprsenkách, ale vždy si nějaké to tajemství nechávala pro sebe. To se teď změnilo. Podívejte se na video, jak k tomu došlo, a mrkněte na necenzurované foto v galerii!

„Opravdu je ukazuji poprvé. Ani v reality show VyVolení jsem prsa neukázala, ale tohle mi přišlo zajímavé. Co bych je neukázala?“ pochlubila se nám na premiéře Vánočního Kameňáku, kde hraje slečnu, která se obnaží na castingu na prostitutku (většina z hereček pak sundá i kalhotky). Takovým dívkám se podle Evy říká modelka.

„Tak jsem uvedená i v titulkách!“ upozorňuje Feuereislová. Když jsme se dívali na její dekolt, připadalo nám, jako by byl zase plnější.

„Asi je mám větší. Ony mohou vyrůst, i když člověk přibere. Proto mám na sobě dnes černou. Váha mi pořád lítá, shazuji a zase přibírám. Když mám hlad, tak se pořádně najím. A moc dobře víte, že nejsem odpůrkyní plastických operací, takže v nejhorším případě půjdu na liposukci,“ říká dívka, která je určitě budoucí nositelkou Nobelovy ceny za matematiku, fyziku a literaturu dohromady.

Když jsme se jí optali, zda má partnera, který by žárlil, že se ukazuje všem, nechtěla to moc rozebírat.

„Je to má soukromá věc. Jsou to dvě rozdílné věci. Moje tělo se ukázalo nahoře bez ve filmu a koho mám v soukromí v posteli, není důležité,“ odbyla nás rázně na akci k snímku, který jde do kin třetího prosince.

Reklama

Další články

Načítám