Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vánoce jsou za dveřmi, za chvilku zapálíme druhou svíčku na adventním věnci a to znamená jediné – pokud ještě nemáte vánoční dárky, je třeba si pospíšit! Víme, čím potěšíte každou ženu – a také víme, kde dárečky pořídit se slevou a nechat si je dovézt zadarmo až domů.

Black Friday pokračuje: dnes sleva 24 % na všechno a doprava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mrzí vás, že jste si nechali utéct slevy, které zachvátily obchody na černý pátek? Na Astratex.cz slevy ještě nekončí – v pátek na vás čeká sleva 24 % na všechno a jako bonus ještě doprava zdarma. Nebyla by škoda nechat si takovou akci uniknout? Ať už chcete potěšit někoho ze svého okolí, nebo si jen tak udělat radost, máme pro vás hned čtyři tipy.

Pohodlný střih, přepychový vzhled a svůdná rudá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusním prádlem nikdy nic nezkazíte. A pokud hledáte tu správnou vánoční podprsenku, polovyztužená podprsenka Pepper splní všechna vaše očekávání. Pohodlný střih do tvaru T se krásně nosí a hlavně tvaruje i ňadra dokulata, takže skvěle padne ženám s velkým poprsím. Lesklá vyšívaná kraječka, jemný tyl a rudá barva společně tvoří kombinaci, která promění každou ženu v rozenou svůdnici. Co myslíte, zaslouží si místo na vašem vánočním seznamu?

Saténová košilka: Opravdový luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete obdarovat ženu, která umí ocenit opravdu luxusní materiály a zpracování? Chcete jí dopřát něco extra? Přepychová saténová košilka Luna jí pod stromečkem zaručeně rozzáří oči. A to nejen díky zlatému vyšívání a jemnému saténu, který svůdně klouže po nahé kůži. Splývavý lichotivý střih totiž zdůrazní přednosti, ukryje případné nedostatky a postará se tak o to, že se v této košilce každá žena promění v bohyni noci. A když k ní přibalíte i ladící župánek, dokonalý vánoční dárek je na světě.

Darujte smyslný dekolt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Červenočerná kombinace, opticky zvětšující střih a pěnové Push-Up vycpávky – to je recept na dokonalou Push-Upku. A taková by neměla v žádném ženském prádelníku chybět. Push-Upka Diana vytvoří dokonale vymodelovaný dekolt, opticky poprsí zvětší a postará se o sexy žlábek. Hebká krajka a květinový vzor tvoří společně s červenočerným provedením neuvěřitelně sexy kombinaci. Komu z vašeho okolí by slušela? Že by vám?

Když nechcete sexy dárek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy dárek není to, co právě hledáte? Chcete potěšit třeba svou maminku nebo třeba kamarádku? Příjemná noční košilka je vaší trefou do černého. Hebký materiál košilky Donella-Ecru zajistí, že se do ní každá žena zamiluje na první dotek. Tylové zdobení a květinová výšivka tvoří zajímavé kontrastní detaily, díky kterým košilka uchvátí nejen na dotek, ale také na pohled. Mírný střih do tvaru A je pohodlný a lichotí opravdu každé postavě. Co na ni říkáte?

Další články

Načítám