Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvrdila, že se soutěžemi Miss skončí a bude se věnovat pouze organizaci té své, Miss Face. Modelka Taťána Makarenko (34) ale neodolala a odjela reprezentovat Česku republiku na mezinárodní soutěž krásy Miss Supranational v Polsku. Finále bude 4. prosince, ale už teď Táňa slaví úspěchy.

"Proběhlo už oficiální představování dívek novinářům a porotcům na Warsaw Expo fashion show, kde jsem byla vybrána mezi 30 dívek, které dělaly jednu speciální show navíc. V tomto týdnu proběhla i soutěž Best Body, kde jsem se dostala mezi TOP 10 a nakonec jsem byla třetí," svěřila Super.cz.

"Na světovém finále se všechny soutěžící, kterých je celkem 83, předvedou ve třech kolech, a to v národním kroji, koktejlových šatech a bikinách. Poté se vybere TOP 20, která bude mít jako další soutěžní disciplínu taneční vystoupení v plavkách a také v dlouhých večerních šatech. Poté přijde na řadu výběr TOP 10 a TOP 5," upřesnila organizaci soutěže.

"S dívkami vycházím dobře a našla jsem si mnoho nových kamarádek z celého světa. Nejvíce jsem si ale padla do oka se Slovenkou a Polkou, které jsou mi velice blízké a to nejen kvůli tomu, že máme podobnou řeč. Výhru bych nejvíce přála Mexičance, se kterou jsem byla už na světové soutěži krásy v Jižní Koreji," vyprávěla.

"Po příjezdu na tuto soutěž jsem se cítila více uvolněně, protože jsem tu znala už několik dívek, které jsem potkala buď na jiných soutěžích krásy, nebo na nedávno skončené soutěži Miss Grand International v Thajsku. Znám tu tedy asi 10 dívek a je velice příjemné dorazit na nové místo, mezi neznámý kolektiv, a vědět, za kým mohu jít a navázat konverzaci," dodala.

"Soutěž si moc užívám, a sice se těším na finále, ale po pravdě mi bude smutno po všech dívkách, po adrenalinu, který ve vás je během celé soutěže a taky na finále, kdy čekáte, zda zazní vaše jméno, či ne, a odjíždíte domů pouze se vzpomínkami a novými zkušenostmi. Miss Supranational je mojí poslední soutěží krásy. Hodlám si finálový večer tedy užít a odjet domů s úsměvem, ať to dopadne jakkoli. Na všech soutěžích, kde jsem byla, jsem se nějak umístila, či dostala doprovodný titul, pevně věřím, že se mi to podaří i tentokrát," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám