Hlavní obsah
Článek

Modelka Daniela Peštová (53) je známou bojovnicí proti domácímu násilí a také se snaží podporovat boj proti rakovině prsu. V této své podpoře nyní udělala hodně velký krok a na sociální síti odhalila jeden ze svých nejintimnějších snímků - rentgen svého prsu.

"Instagram beru jako prostředek zviditelňovat nejen sama sebe, ale také věci, které jsou blízké mému srdci, ať to je boj proti rakovině prsu nebo domácímu násilí," řekla Super.cz Daniela. Se zveřejněním snímku nejdříve velmi váhala.

"Byla jsem na vyšetření, paní doktorka tam rentgenový snímek měla a v tu chvíli mě to napadlo. Trošku jsem váhala, protože je to opravdu můj nejintimnější snímek. Srandičky a postelové selfies, co jsme dřív udělali, to je legrace. Tohle je hodně intimní, ale nakonec jsem to tam dala, je to pro dobrou věc," vysvětluje Daniela.

Se svým partnerem to nekonzultovala. "S Palem jsem se o tom neradila, asi se mu to líbilo. Dostala jsem dobrou zprávu, o to jde. Překonat ten strach, nebát se výsledku. Pod fotkou se pak rozpoutala diskuze, a to bylo důležité. Abych ženám řekla 'nebojte se toho'. Splnilo to účel a jsem proto velmi spokojená," dodala Daniela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám