Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od svého vystoupení na Slavících v roce 2012, kde přišel na pódium s kohoutem v ruce a mluvil tak zmateně, že ho všichni považovali za blázna, nezpůsobil větší poprask! Daniel Landa (55) uspořádal tiskovku, aby své naštvané fanoušky přesvědčil, že není zrádce národa.

Mnozí z jeho obdivovatelů ho za něj označovali poté, co na své sociální síti ukázal fotku, jak se modlí společně s afghánskými muslimy. Rozhodl se proto odkrýt dlouho schovávané karty.

„Od roku 2009 vedu boj s islámským extremismem, s Islámským státem i s jeho předchůdci. Absolvoval jsem kvůli tomu i výcvik coby voják aktivních záloh, bohužel nemoc mi to překazila,“ prohlásil na šokující tiskovce. Spolupracuje s řadou vojáků u nás i v zahraničí, jde prý o velký komplot proti teroristům a řadu plánů se jim už údajně podařilo překazit.

Samotný Žito prý byla jen kouřová clona.

„Právě kvůli tomu, že mě označovali za zrádce, jsem se rozhodl odkrýt celý plán. Tuhle zemi miluju a blíží se k nám strašné nebezpečí. Vím, že teď budu já i moje rodina ve větším nebezpečí, až se ti šmejdi dozvědí, že jdu už léta proti nim. Ale nebojím se, to k tomu patří,“ řekl nám Landa.

Ten ale ruší příští rok turné, protože by na velkých koncertech nemohl zaručit fanouškům bezpečnost.

Chystá ale řadu menších vystoupení a také petiční akce, s kytarou v ruce bude bojovat proti zpřísnění zákona, který má omezit držení zbraní na vlastní obranu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám