Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) byl zatím poslední, kdo natáčel s Karlem Gottem (†80) duet. Krátce poté zpěvák přiznal svůj boj s rakovinou a od té doby střídá léčbu v nemocnici a domácí léčení. Na Českém slavíkovi pro Super.cz Kolář na natáčení s Karlem zavzpomínal.

"Byl jsem zatím poslední, kdo s ním natočil duet. Snad natočí ještě mnoho skvělých duetů," řekl Super.cz Kolář. "Natáčení bylo skvělé, neslo se v pohodové atmosféře, byla sranda, jako vždycky s Karlem je," vzpomínal zpěvák, který netušil, že se Gott potýká se zdravotními problémy.

"Netušil jsem nic. Karel o svých nemocech nemluví, znám ho poměrně dlouho, o svých potížích mlčí, spíš vše hází do srandy. Já i štáb jsme nic netušili, byla to pro nás rána, je to nepříjemné. Život bohužel přináší takové věci, Karel je ale velký bojovník a popere se s tím," doufá Kolář.

Všichni očekávali, zda si Karel Gott dorazí převzít 40. slavíka. I Kolář potvrdil, že pro Gotta je cena fanoušků nesmírně důležitá. "Znamená to pro něj hodně, celý život dělá muziku pro své fanoušky a tohle je cena od nich. Je to pro něj nejvíc," dodal Kolář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám