Hlavní obsah
Článek

Bývalá novácká moderátorka Michaela Ochotská (39) nikdy neměla problémy s postavou. Diváci si ji pamatují štíhlou jako proutek a nic na tom nezměnilo ani mateřství. Teď je však blonďatá manželka tenisty Lukáše Rosola (38) až moc vyhublá. A to právě proto, že se s desetiměsíčním Andrém vůbec nevyspí a je prý hodně unavená.

„Jsem maminka teprve prvního miminka, takže zkušenosti nemám žádné. Co je pro mě teď nejhorší, to je spánek, protože ten divoch nespí,“ svěřila se Ochotská na křtu knížky Lucie Königové (Ne)gramotný rodič, který se konal v zábavném parku v Čestlicích, kam s nezbedným synkem Míša občas zavítá.

André si ale místních atrakcí zatím příliš neužije, protože je přeci jen ještě hodně malý. „Teprve se začíná stavět, hrát by si tady asi nemohl,“ míní Ochotská a dodává, že před nedávnem začal mluvit. Po slovech „máma“ a „nene“ se konečně naučil také „táta“.

„Mohly by se mu tady líbit ty barevné kuličky, on totiž balonky opravdu miluje. To asi proto, že doma máme všude tenisáky. To je věc, kterou zná od malička,“ směje se Míša, tátu Lukáše Rosola malý zkrátka nezapře.

„Lukáš je úžasný táta, nebojí se ničeho, pomáhá i přebalovat. Moc si třeba užívá náš večerní rituál koupání. Koupeme oba dva, a on už mě pak posílá pryč, že to zvládne s malým sám. Sám ho pak namaže a oblékne, dá mu mlíčko a spinkat,“ popisuje Míša denní radosti se synem. Teď je čekají první společné Vánoce.

„Už jsme pro něj s manželem byli nakupovat dárky. Co se ale týká dárků pro Lukáše, tak je to těžší, zvlášť v dnešní době. Když něco potřebuje, koupí si to. Oba jsme se ale naučili číst mezi řádky a vzájemně se posloucháme. Pár tipů mám,“ usmívá se Ochotská. Vánoce se synem si rodina plánuje užít v ryze českém prostředí, do konce roku prý nevytáhnou paty z domova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám