Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Tereza Pergnerová (49) se po dlouhé době objevila i s partnerem Jiřím Chlebečkem ve společnosti. Tereza předávala na Českém slavíkovi jednu z cen. Sama galavečer před lety moderovala. "Jsme po dlouhé době venku, sedlo nám to, jinak bychom sem nešli," řekla Super.cz Tereza.

Pergnerová rozhodně platila za nejlepší českou moderátorku, bohužel na televizní obrazovce ji jen tak neuvidíme. Vrátí se někdy? "Nemám na to odpověď, já to opravdu nevím. Co bude dál, to netuším. Není to tak, že bych nechtěla nic dělat, ale projekt, který jsem měla dělat, se nekonal a pak jsem považovala za zbytečné se někam hrnout, usilovat o něco. Ráda si počkám. Jestli má něco přijít, přijde to. A když ne, tak to tak má být," vysvětluje moderátorka.

Zatím zůstane především ženou v domácnosti. "Jsem máma a manželka na plný úvazek, jsem spokojená. Když v rodině věci fungují, tak je člověk spokojený," usmívá se.

Tereze to na Slavíkovi neuvěřitelně slušelo i díky dokonalému outfitu. Oblékla černý luxusní overal. "Jsem po focení v Elle, ti to vymysleli. Snažila jsem se to prodat, jak nejkultivovaněji umím," dodala Pergnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám