Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co do počtu celebrit bylo jubilejní padesáté udílení hudebních cen Český slavík skromnější. Chyběly takové hvězdy jako Ewa Farna, Tomáš Klus či Anna K., které, ať už v pozitivním, nebo negativním slova smyslu, obohacují rubriky žebříčků módních policií. I tak bylo ale z toho mála do tohoto článku z čeho vybírat.

Samotný fakt, že se jednalo o významný padesátý ročník nejstarší hudební ankety, se v outfitech jednotlivých návštěvníků nijak neprojevil. Opět mezi hosty převládala maloměšťácká strojenost a chyběl smysl pro eleganci a grácii. Polyester, nepadnoucí saka, lesklé punčocháče, péřovky přehozené přes večerní róby při příchodu, to je jen krátký výčet hříchů přítomných.

Objevily se ale i modely, které rozhodně stojí za pozornost. Jedním z nich byly šaty Gábiny Partyšové (45), které prý víc jak rok čekaly na svou příležitost v jejím šatníku. Velmi to slušelo také Lucii Borhyové v minimalisticky střiženém modelu od Natali Ruden a velké pozornosti se díky svému výstřihu v šatech od Beaty Rajské (61) dočkala také tenistka Karolína Plíškova.

Sledujte naši galerii a vyberte si vašeho favorita a loosera večera.

Která dáma se na Slavíky oblékla podle vašeho gusta?
Gábina Partyšová
14,9 %
Lucie Borhyová
24,6 %
Daniela Peštová
40,7 %
Kate Matl
1,5 %
Lucie Bílá
3,1 %
Klára Medková
3,1 %
Gabriela Franková
5,4 %
Markéta Muzikářová
1,9 %
Tereza Pergnerová
3,1 %
Alice Jandová
1,7 %
Celkem hlasovalo 61555 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám