Hlavní obsah
Článek

Počet jejich rozchodů a následných návratů je podobný jako v případě Sámera Issy a Agáty Prachařové, dříve Hanychové. Nyní to ale vypadá, že to Markovi Ztracenému (39) s matkou jeho syna Marcelou Skřivánkovou konečně vychází.

Pár vyrazil na udílení hudebních cen Český slavík a vypadalo to, jako by se předtím ani nikdy nerozešel. „Je to už rok, co jsme se dali dohromady. Vlastně ani nevím, jestli je to ještě vtipný to naše neustálé scházení a rozcházení. Nicméně už je to za námi, a pokud to bude v budoucnu tak, jak je to teď, tak budeme mít moc hezký život,” komentoval svůj návrat ke Skřivánkové populární zpěvák. Marek si během našeho rozhovoru posypal popel na hlavu s přiznáním, že příčiny rozchodů zavdal on. „Byli jsme mladí, já jsem byl divokej,” říká.

Ptali jsem se autora hitů Ztrácíš či Pády, jestli už není na čase požádat matku svého čtyřletého syna Marečka o ruku. „Dvakrát jsme se rozešli a sešli, tyhle věci proto moc neřešíme. My si na nějaký oficiality nepotrpíme, zatím to necháme tak, jsme šťastní,” tetelí se Marek Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám