Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Holubová (65) se stala kmotrou knihy Lásky za oponou autorky Blanky Kovaříkové, kde jsou popsány příběhy více než třiceti milostných dvojic známých osobností doby dávné i nedávné. „Knížka mě moc zaujala. Jsou v ní popsány vztahy plné vášně, citů, radostí i zklamání. Dočtete se o Zorce Janů, Věře Tichánkové, Jiřím Adamírovi, Jaroslavě Obermaierové, Daně Syslové, Petru Haničincovi a mnoha dalších,“ řekla Holubová.

A co její milostná dobrodružství, i o těch se čtenáři v knize něco dozvědí? „Samozřejmě můj milostný příběh byste v ní hledali marně a ani se o něm teď nemíním rozpovídat. Ten si možná najdete v dalším pokračování téhle knížky a napíšu si ho sama vlastnoručně. A teprve tam se dozvíte, co vás zajímá, teď určitě ne,“ řekla neoblomně.

Akce byla jakýmsi dvojkřtem, vedle knihy se pokřtil také kalendář nadace Mathilda, jež podporuje nevidomé. I zde v roli kmotry figurovala Holubová. „Já s chutí a velice ráda pomáhám téhle nadaci v její záslužné činnosti. Sháníme nejen peníze pro slabozraké a nevidomé, ale také mimo jiné cvičíme i asistenční psy,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám