Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Holubová (65) se stala kmotrou knihy Lásky za oponou autorky Blanky Kovaříkové, kde jsou popsány příběhy více než třiceti milostných dvojic známých osobností doby dávné i nedávné. „Knížka mě moc zaujala. Jsou v ní popsány vztahy plné vášně, citů, radostí i zklamání. Dočtete se o Zorce Janů, Věře Tichánkové, Jiřím Adamírovi, Jaroslavě Obermaierové, Daně Syslové, Petru Haničincovi a mnoha dalších,“ řekla Holubová.

A co její milostná dobrodružství, i o těch se čtenáři v knize něco dozvědí? „Samozřejmě můj milostný příběh byste v ní hledali marně a ani se o něm teď nemíním rozpovídat. Ten si možná najdete v dalším pokračování téhle knížky a napíšu si ho sama vlastnoručně. A teprve tam se dozvíte, co vás zajímá, teď určitě ne,“ řekla neoblomně.

Akce byla jakýmsi dvojkřtem, vedle knihy se pokřtil také kalendář nadace Mathilda, jež podporuje nevidomé. I zde v roli kmotry figurovala Holubová. „Já s chutí a velice ráda pomáhám téhle nadaci v její záslužné činnosti. Sháníme nejen peníze pro slabozraké a nevidomé, ale také mimo jiné cvičíme i asistenční psy,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám