Hlavní obsah
Článek

Hvězda seriálu Přátelé ulovila opravdu výstavního samce. Není divu, že na snubní prstýnek od Justina Therouxe (52) vydržela čekat několik let.

Herec s figurou profesionálního atleta není jen doplňkem své nestárnoucí partnerky, již si letos v srpnu konečně vzal za manželku, ale v Hollywoodu je přinejmenším stejně úspěšný jako Jennifer Aniston (55).

Justin momentálně slaví úspěch s druhou řadou mysteriózního seriálu Pozůstalí, v němž si zahrál otce dvacetileté Margaret Qualley, která je ve skutečnosti dcerou herečky Andie MacDowell. Seriál o důsledcích nevysvětlitelné události, během níž zmizela dvě procenta lidské populace, je pro Therouxe velkou výzvou, protože se před kamerou musel objevit zcela nahý. Diváci tak mohli vidět jeho potetované svalnaté tělo, které má Aniston k dispozici.

Justin Theroux se v Hollywoodu osvědčil nejen jako herec, ale také jako scenárista, který stojí za filmy Tropická bouře či Iron Man 2. Příští rok se objeví v adaptaci literárního bestselleru Dívka ve vlaku. Během jejího natáčení se potká i s kolegyní své manželky z Přátel Lisou Kudrow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám