Hlavní obsah
Článek

Operní diva Andrea Tögel Kalivodová pokřtila své nové album s názvem Moje nej. Jedním z kmotrů alba se stal slovenský herec Juraj Kukura. Kromě sexsymbolu osmdesátých let dorazila na křest celá řada osobností, jako byli zpěvačka Tereza Mátlová, textař, zpěvák a skladatel David Deyl, modelka Aneta Vignerová, Nora Fridrichová s Robertem Zárubou nebo například operní pěvkyně Pavlína Senić.

Nejvíce byly ale blesky fotoaparátů vidět v blízkosti zpěvaččina roztomilého syna Adriana. Bylo vidět, že se má chlapeček čile k světu a roste jako z vody.

Česká mezzosopranistka se pustila do odvážné práce nahrávání alba již dva měsíce po narození svého prvorozeného syna. „Nahrávku jsem od začátku plánovala jako dárek pro mé blízké, přátele a posluchače. Cítila jsem, že chci zpívat právě pro ně. Jako by stáli vedle mě. A tak jsem se rozhodla natočit melodie, které jsou mému srdci nejbližší. Album je plné titulů, které si se mnou rádi zazpívají. Ať už doma, při práci nebo na cestách. Myslím, že ke společnému radostnému prozpěvování přispějí i česky zpívané texty muzikálů," přiblížila své album Andrea Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám