Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako první jsme vás na Super.cz informovali, že Linda Vojtová (38) dorazila do Prahy. Českou topmodelku do své domoviny primárně netáhly pracovní zakázky, i když během svého třítýdenního pobytu má nasmlouvaných několik focení, ale chystá se zde pomoci v organizaci koncertu svého dědečka, hudebního skladatele Vadima Petrova.

Loňský koncert hudebního skladatele a zakladatele Ježkovy konzervatoře zaznamenal takový úspěch, že se ho s maminkou Táňou Vojtovou rozhodly uspořádat letos znovu. „Věříme, že Smetanova síň bude letos opět vyprodaná, což u klasické hudby, kterou táta celý život skládal, není vůbec jednoduché zařídit. Ale lidé mají tátu a jeho hudbu rádi, nejčastěji vzpomínají na Krkonošskou pohádku, Nokturno in G a pohádkový seriál o Krtkových dobrodružstvích, který táta obohatil svou hudbou,“ hýřila optimismem na tiskové konferenci ve Lvím dvoře Taťána Vojtová, která je na hudbu Vadima Petrova, svého otce, náležitě pyšná.

„Je to pro mě obrovská odměna, jsem dojatý. Nejvíc mě těší, že moje děti a moje vnučka mají obrovský morální kredit, že umějí svým předkům vrátit to, co dostali. To je ohromný a z toho se nesmírně těším,” komentoval aktivity svých dětí a vnučky Vadim Petrov.

Během následujících tří neděl bude mít Vojtová plné ruce práce s organizací velké hudební události. Najde si prý ale rozhodně chvíli na relax. „Řekla jsem si, že možná na pár dní pojedeme s mámou na hory, nebo vymyslíme něco zajímavého,” svěřuje se se svými plány Linda Vojtová.

Reklama

Další články

Načítám