Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Kdo by si pomyslel, že zpěvačka Iveta Bartošová (†48) si dnes žije v blahobytu, hořce by se spletl. Během telefonického hovoru se bývalá zlatá Slavice reportérům Super.cz svěřila, jak to s ní vypadá doopravdy. A realita předstihla i ty nejčernější představy jejich skalních fanoušků.

„Nemám nic k jídlu. Já už nemůžu. Jsem strašně slabá a nemám co jíst,“ svěřila se reportérům Super.cz zpěvačka. Okamžitě jsme jí nabídli, že zajedeme pro cokoliv. Stačí si jen říct. A Bartošová, která procestovala celý svět a jedla jídla, o kterých se běžnému smrtelníkovi může jen zdát, měla jen jedno přání. „Prosím, přivezte mi jakoukoliv polévku. Je mi jedno jakou. Nechám to na vás. Nepotřebuju nic víc. Ani pití. Piju totiž vodu z kohoutku,“ poprosila Bartošová, jejíž zdravotní stav je kritický. A ona si to dost dobře uvědomuje.

„Není mi dobře. Jsem strašně slabá, protože nemám nic k jídlu,“ vysvětlila zpěvačka, které jsme se také zeptali, proč jí nepřiveze jídlo její přítel Domenico Martucci (47). Její odpověď byla opravdu překvapivá. „Jsou to jenom kecy. Nevěřte mu. Je to obrovské zklamání,“ vyřkla ze sebe Bartošová.

Kdyby ale věděla, co bude následovat, nejspíš by svá slova víc zvážila. V tom totiž přijel Domenico v doprovodu tří skalních fanoušků Ivety Bartošové a s pugetem v ruce si to namířil k její vile. „Konečně mám ty léky, které jsem tak dlouho sháněl. Jsou to sice trošku slabší prášky, ale snad to zabere,“ věřil ještě před vstupem do vily Martucci. Po chvilce po jeho příchodu se stalo něco podivného. Přestože se Domenico s Ivetou domluvil telefonicky, že půjde dovnitř, dorazil bodyguard, který zpěvaččinu vilu hlídá.

„Iveta mi volala, že tady stojí paparazzi, a že se k ní chce vloupat Domenico. Našel jsem ho za barákem venku, jak čeká, až mu Iveta otevře. Pustil jsem ho dovnitř, protože si musí spolu popovídat,“ popsal situaci ve vile po chvilce hlídač, který se podle svých slov o Ivetu stará již řadu let.

A jak se zdá, udělal dobře. Domenico a Iveta se totiž během půlhodinky, kdy byli naprosto sami v její vile, opět usmířili a italský hrabě poté odjel na nákup základních surovin. „Iveta potřebuje nějaké pečivo, ryby, salámy, polévky a tabasko,“ vysvětlil Martucci, který přesně nevěděl, co by měl koupit. „Já jsem žádné příkazy nedostal. Kdyby mi řekla, co chce, mohl jsem jí vzít všechno,“ dodal Domenico, který se s velkým nákupem vrátil zpátky do Uhříněvsí a podle naších informací tam dokonce zůstal přes noc.

Reklama

Další články

Načítám