Hlavní obsah
Článek

Když se v polovině letošního roku začala Aneta Stolzová objevovat ve společnosti Karla Gotta, coby jeho nová tisková mluvčí, ještě netušila, jaký pracovní šrumec ji za pár měsíců čeká. Poté, co se na veřejnost dostala oficiální zpráva o tom, že má Karel Gott zhoubný Non-Hodgkinův lymfom, začala vyřizovat stovky telefonátů denně.

V otevřeném rozhovoru pro časopis Týden se rozpovídala i o tom, jak situaci kolem Karla Gotta prožívá. „Díky vlastním zkušenostem se dovedu vcítit do pocitů, které prožívá rodina onkologicky nemocného blízkého. Zejména, když je zpráva čerstvá, člověk přemýšlí, hodnotí a neví. Ale Karel Gott toho má ještě hodně před sebou,“ uvedla Aneta Stolzová, která si sama poměrně nedávno prošla osobním peklem.

Letos v lednu Anetě Stolzové na nádorové onemocnění zemřela handicapovaná dcera. „Natálka sice neměla plnohodnotný život jako jiné zdravé děti, spoustu věcí si neuvědomovala, měla omezené možnosti a schopnosti. Ale třeba milovala koně, to byl její svět a obrovské štěstí. Takže od půl roku až do posledních dnů jezdila dvakrát až třikrát týdně na hipoterapii. Koně jí dávali smysl života. Ona mi dávala najevo, co chce, a to jsem jí dopřála plnou měrou,“ řekla pravá ruka Karla Gotta, maminka syna Adama a zakladatelka projektu Spokojené děti.

Reklama

Další články

Načítám