Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární diskař Imrich Bugár (60) patřil v minulé řadě StarDance k největším outsiderům soutěže. Přesto se díky ohromné píli a zarputilosti mohutného medvěda umístil ve StarDance na krásném bronzovém stupínku.

Mistr světa v hodu diskem si teď na úspěch v taneční show opět zavzpomínal. Společně s dalšími bývalými i současnými soutěžícími totiž nechyběl na benefiční tančírně StarDance, jejíž výtěžek podpoří Centrum Paraple.

Bugára na taneční parket doprovodila jeho půvabná dcera Olga, která v prosinci oslaví dvacáté narozeniny. Vysoká a štíhlá dívka patřila ve StarDance k Bugárovým největším fanynkám. Nechyběla na žádném přímém přenosu a svému urostlému tatínkovi držela pěsti, seč jí síly stačily.

Teď si znovu potvrdila, že táta taneční kroky ještě nezapomněl. Na parketu se ale Bugár tentokrát moc neohřál a spíše jen pózoval. V létě podstoupil výměnu kolenního kloubu a vzhledem k tomu, že stále rehabilituje, nesmí to s tancem moc přehánět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám