Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chodí na procházky, usmívá se, vypadá dobře a ani náhodou nepřipomíná pacienta zhrouceného děsivou diagnózou! Karel Gott (†80) tento týden překvapil všechny, kteří se již pár týdnů obávají o jeho zdraví. Není divu, že všichni řeší, jestli si v sobotu přijde převzít svého jubilejního čtyřicátého Slavíka. To, co před nějakým časem působilo jako fantasmagorie, se začíná rýsovat jako reálná možnost. Vše skutečně nasvědčuje tomu, že Gott na Slavících bude!

„S Karlem Gottem jsme si telefonovali a on mi řekl, že udělá všechno pro to, aby přišel. Potvrdit jeho případnou účast však můžeme až v sobotu odpoledne podle toho, jak se bude cítit a co mu doporučí jeho lékaři," říká pořadatel ankety Jaroslav Těšínský.

„Jsme připraveni na to, že přijde, nebo předtočí nějaký pozdrav u sebe doma,“ tvrdí muž, podle kterého je o anketu právě kvůli nemoci Gotta a velké vlně solidarity s ním nebývalý zájem jak ze strany hlasujících, tak médií.

Podle informací Super.cz by se musel Gottův zdravotní stav radikálně zhoršit, aby Českého slavíka vynechal. „Pořadatelé mají pro něj připravený adekvátní čas, počítají i s tím, že pokud skutečně přijde, přímý přenos se prodlouží kvůli dlouhotrvajícímu potlesku vestoje,“ svěřil se nám zdroj blízký anketě.

I moderátor Libor Bouček už piluje svou konverzaci s Mistrem a těší se prý na vtípek, který si tentokrát zpěvák, který bojuje s rakovinou mízních uzlin, na ceremoniál připraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám