Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Nikol Švantnerová (31) odlétá už za pár dní do Las Vegas na světovou soutěž Miss Universe. Veze s sebou pořádně odvážné šaty. Jak sama říká, hlavní je na sebe upoutat pozornost hned od začátku a především být vidět!

Společenské velké večerní šaty veze troje. Připravovala jí je módní návrhářka Tereza Sabáčková. "Jsem spokojená, chtěla jsem žluté šaty, holky se této barvy často bojí, tak jsem si jistá, že nás tam ve žlutých nebude moc a budu v nich vynikat," řekla Super.cz Nikol o šatech, ve kterých s největší pravděpodobností bude zářit během slavnostního finále.

"Ještě nejsem úplně rozhodnutá, vezu troje nádherné šaty a rozhodnu se na místě podle konkurence," vysvětluje. Všechny jsou pořádně sexy. "Možná jsou odvážnější, ale tam je potřeba na první pohled zaujmout, a to si myslím, že splní," vysvětluje Česká Miss.

Nikol nemá žádnou plastiku, žádnou úpravu, bude sázet na přirozenost. "Úpravu žádnou nemám, jedu i se svojí mezírkou mezi zuby. Není to tam jen o kráse a o šatech, je to i o politice. Bude to náročné, ale jsem hodně vysoká, jiná, na to sázím," dodala Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám