Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru prvního snímku Gangster Ka jeho hlavní představitel Hynek Čermák nestihl, uvedení navazujícího dílu s názvem Gangster Ka: Afričan, jenž měl premiéru v úterý, už si ujít nenechal. To ani jeho filmová manželka Vlastina Svátková, která vypadala bezvadně. Jen ta Čermákova kšiltovka vedle to trochu kazila...

Hvězdou premiéry se tak musela stát právě Svátková, která přitom na sobě měla šaty za pár korun, jež ovšem doplnila luxusním šperkem. „Mám vintage šaty za tři stovky. Náušnice jsou ale od Tiffanyho, to byl dárek. A k tomu náhrdelník po babičce,“ svěřila a dodala, že vyhlíží čas, kdy světla reflektorů po premiérovém večeru zase zhasnou. „Už se těším, až budu péct perníčky, balit dárky, chodit nenalíčená, jezdit MHD a nikdo si mě nevšimne,“ uvedla herečka.

Vzhledem k její současné popularitě, kromě zmíněných filmů si zahrála například v klipu kapely Slza, si ale nejsme jistí, zda se to tak docela povede.

Reklama

Další články

Načítám