Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Budková se rozloučila se svými přírodními jedničkami. Půvabná brunetka už přišla kvůli malým ňadrům o několik pracovních zakázek, a tak se rozhodla pro zvětšení a v úterý absolvovala plastickou operaci. My jsme s ní mluvili pár minut před zákrokem.

„Bohužel jsem již o nějaké práce kvůli prsům přišla, takže si myslím, že mé rozhodnutí nechat si prsa trochu zvětšit sklidí úspěch. Další věcí je také to, že bych ráda příští rok zkusila americký modelingový trh, kde jsou prsa prostě nezbytností,“ svěřila se Budková se svými plány.

Tereza se operace bála i proto, že šla pod narkózu vůbec poprvé. "Poprvé narkóza, poprvé operace. I proto se mnou přišly kamarádky jako podpora, je to lepší. Včera mi bylo trošku špatně, dnes jsem naprosto v pohodě i díky nim. Myslím, že to přijde, až půjdu úplně na sál," upřesnila Budková, kterou na kliniku přivezl přítel, dovnitř nešel.

"Vezl mě sem, přítel mi psal už i několik zpráv, že mě miluje, že to dopadne dobře, že budu mít krásný prsa. Nemá rád kliniky, nemocnice a já myslím, že by mě to spíš stresovalo, kdyby tady se mnou teď byl," dodala Budková, které plastický chirurg zvětší prsa o velikost a půl.

Reklama

Další články

Načítám