Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na raketový start do světa šoubyznysu nebyla Eva Perkausová (30) příliš připravená. Jako moderátorka TopStar magazínu byla hozena do rozbouřené vody a musela se naučit plavat. Za pomoci svých partnerů se blonďatá provokatérka obklopila stylisty, kadeřníky, vizážisty a odborníky na mluvené slovo. Kromě toho, že se Eva za chodu učí mluvit (což je pro moderátorku podobné, jako by si profesionální řidič kamionu začal dělat řidičák), tak by se měla začít učit i psát.

Eviny psané projevy zejména na oficiálním profilu na sociální síti Facebook začínají být spoustě lidem pro smích. Například její komentář odkazující na spekulace o jejích možných partnerech, obsahující několik hrubek, se stal kultovní záležitostí. „Holejista, fobtalista, hospodsky, jaderny fizik… mohu ocekavat i filmove postavicky.”

Jeden z diváků TopStaru na základě jejího psaného slova reagoval: „Má milá, viděl jsem Váš písemný projev, můžete mi laskavě sdělit, jak při výši Vašeho inteligenčního kvocientu vůbec na to natáčení trefíte?"

Doporučujeme Evě přibrat si k lekcím rétoriky ještě pár hodin českého jazyka z prvního stupně základní školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám