Hlavní obsah
Článek

On-line deníku Super.cz se exkluzivně podařilo pořídit kolekci snímků krásného dvouměsíčního syna Marka Ztraceného (39) a jeho bývalé přítelkyně Marcely Skřivánkové (25). Některé z nich zaručeně dostanou i zaryté odpůrce dětí a krásných mladých maminek. Prohlédněte si naši speciální fotogalerii.

Marcela Skřivánková během focení poprvé od porodu prolomila hradbu mlčení a promluvila nejen o svém ex, ale také o těžkostech, které jí nová situace připravila. „Když jsem zvažovala, jak si zařídit hned po porodu práci, abych nás s miminkem uživila, psalo se, že dítě čekám jen kvůli penězům od Marka. Nikdo si neumí představit, jak mi bylo. Proto jsem se doteď nechtěla k ničemu vyjadřovat,“ svěřila se Super.cz modrooká kráska, kterou Ztracený mohl opustit snad jen v náhlém pomatení smyslů.

Moderátorka televize Óčko přesto dodnes o expartnerovi nemluví špatně. „Marečka si bere na procházky, pravidelně za ním jezdí. Ohledně otcovství funguje skvěle. A jestli platí alimenty? Nezlobte se, to bych nerada rozebírala. Stará se o něj,“ uvedla. „Někdy je Mareček v práci se mnou, jindy ho hlídá táta, když mu to vyjde,“ tvrdí moderátorka Hitparády a pořadu Mixxxer.

Život se jí po porodu změnil prý jen částečně. Má čas na sebe i kamarádky, jen už prý ale nelítá po nocích. Na muže teď ale nemá ani pomyšlení. "Nikoho rozhodně nemám. Teď jsou jiné starosti. Mám svého chlapa Marečka a to mi zatím stačí,“ dodala závěrem půvabná hvězda televizní hudební stanice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám