Hlavní obsah
Článek

Pokud by někdo chtěl znát recept na to, jak se co nejrychleji proslavit, aniž by to nutně muselo mít vysokou úroveň, určitě by se měl řídit radami vyžilé finalistky britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan alias Frenchy, která se díky účasti v nejrůznějších televizních show proslavila i v USA, kde momentálně žije.

Čerstvá čtyřicátnice si po úspěchu v Big Brotheru našla fanoušky díky svlékání a provokativnímu chování na veřejnosti. Fotografové řady magazínů o blonďatou sexbombu s bezpočtem plastik kupodivu pořád mají zájem a neváhají ji na plážích v Malibu sledovat na každém kroku.

Frenchy se stylizuje do role poněkud přestárlé barbíny, což znamená, že se neustále producíruje po plážích v úsporných růžových plavečkách. A velmi často horní díl plavek sundá, jakmile ucítí sebemenší příležitost ke zviditelnění.

Tentokrát svá bujná chirurgicky upravená ňadra schovala do barevných plavek a s pidi růžovou kabelkou nakráčela do místní kavárny. S kávou v ruce a samozřejmě v plavkách pak za doprovodu fotografů nasedla i do auta.

Frenchy už má na svém kontě účast v řadě televizních show a z lákavých televizních nabídek si prý může vybírat. I tato slávychtivá exhibicionistka si totiž našla své věrné publikum.

Reklama

Další články

Načítám