Hlavní obsah
Článek

Dvouletý syn Michael moderátorky Evy Decastelo (45) je sice roztomilý klučík, který by dojal a odzbrojil snad i ledovou královnu, za nevinným zevnějškem se ale skrývá malý diktátor. „Už takhle malý nám diktuje, co kdy můžeme a nemůžeme dělat,“ svěřila se Super.cz Eva. Podívejte se do velké fotografie plné krásných fotek jejího synka i čtyřměsíční dcery.

„Michael zatím moc nemluví. Dává dohromady spíš jen jednoduché věty. Už je ale umí perfektně využívat. Hraje si třeba s mašinkou, my s manželem sedíme na gauči. Když si jeden z nás dovolí tu neskutečnou drzost vstát a jít si třeba jen pro pití, Míša se zvedne a dívá se, kdo se odvážil pohnout. Ručičkou nás hned odkáže zpátky na místo. Řekne třeba: Ne, ne. Máma ne. Hačí tady. To řve do okamžiku, dokud ho neuposlechnu. V ten okamžik cítí, že docílil svého, otočí se zády a zase si v klidu hraje. Chce mít zkrátka pocit, že to má ošéfované,“ směje se synovým povahovým rysům momentálně blondýnka.

A zatímco většina starších sourozenců na ty mladší žárlí, malý ďáblík se k sestřičce chová jako velký bráška ochranitel. I do její péče ale rád zasahuje. „Když třeba nosím Zuzanku v náručí, aby se mohla dívat z okna, vymyslí si malý, že by bylo fajn, kdyby zrovna teď ležela na gauči. Pověsí se mi na nohu a křičí: Mimi tady hají! Musím to udělat, jinak nedá pokoj. Michael ségru obejme, dá jí pusinku, pohladí ji a protože je po jeho, jde si zase spokojeně hrát,“ popisuje neústupnost svého synka pohledná moderátorka. Že by jí s manželem Michael přerostl přes hlavu, toho se nebojí.

„Ve dvou letech je to ještě zábavné. Ale René ho časem nebude mít problém usměrnit. Je opravdu vůdčí osobnost a má respekt,“ doufá Decastelo, která se po letech vrací na divadelní prkna. „Připravuji jedno představení pro klubové scény a jedno klasické. Moc se na to těším,“ dodala fešanda Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám