Hlavní obsah
Článek

Doby, kdy Ilona Csáková (53) své posluchače vábila nejen sametovým hlasem, ale i vyzývavými fotkami v sexy modelech, jsou zřejmě pryč. Od chvíle, kdy se Ilona stala mámou dvou synů Daniela a Dominika, působí usedleji a volí méně provokativní modely. Je to záměr?

„Je to jednoduché. Už mi není třicet. Doba sexy korzetů je ta tam,“ říká se smíchem interpretka řady hitů, která se ještě před pár lety dokázala před objektivem fotoaparátu pěkně odvázat a image měnila obratněji než chameleon.

Letošní podzim má Ilona, která nedávno vzala novou roli v muzikálu, nabitý. „Splnila jsem si sen. Letos poprvé budu mít svůj samostatný swingový koncert s velkým big bandem. Kromě známých hitů ve speciálních úpravách zazní i mé starší písničky, vánočně laděné písně a mnohé lahůdky ze světového repertoáru,“ slibuje zpěvačka.

Na vánočním koncertu s názvem Noc kouzelná, který se bude v pražském Divadle Hybernia konat 15. prosince, tak fanoušci Ilony uslyší písně, které budou možná pro mnohé velkým překvápkem. „Sáhla jsem do repertoáru Natalie Cole, Julie London, Elly Fitzgerald, ale i Evy Pilarové, Judity Čeřovské, Hany Hegerové, Laďky Kozderkové, Evy Olmerové nebo Karla Gotta. Texty už se doma poctivě drtím,“ uzavřela zpěvačka, která si jako hosta pozvala Vaška Noida Bártu a střihne si s ním dva duety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám